Premijer: Niko neće srušiti stabilnost Srbije

Izvor: Mondo, 07.Nov.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer: Niko neće srušiti stabilnost Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je Srbija slobodna, jedna, jedina i nedeljiva i da niko neće sruštiti stabilnost zemlje, ma koliko se trudio. Premijer Francuske: Volimo Srbiju kao što je ona nas.

Foto: Tanjug, Zoran Žestić

"Svima koji pokušavaju da uruše mir i stabilnost u zemlji, koji danas pozivaju na otcepljenje dela naših teritorija, koji politikom, a ne pravom, pokušavaju da izazovu destabilizaciju Srbije, poručujem jasno i nedvosmisleno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - Srbija je slobodna, jedna, jedina i nedeljiva, stabilnost Srbije nećete srušiti ma koliko se trudili"
, rekao je Vučić na Kalemegdanu, nakon polaganja venaca na Spomenik zahvalnosti Francuskoj.

Premijer Francuke Manuel Vals poručio je danas da je Francuska radosna što je ponovo našla bratsku Srbiju i da je čeka otvorenih ruku u Evropi.

"Francuska i Srbija, juče ujedinjene u ratu, danas su ponovo ujedinjene u projektu mira - Evropi", rekao je Vals.

Za Francuze je, prema njegovim rečima, to način da poruče: "Volimo Srbiju kao što je ona nas volela".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.