Predsjednika Venecuele pogodila mangom u glavu, on joj obećao novu kuću

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsjednika Venecuele pogodila mangom u glavu, on joj obećao novu kuću

BOGOTA - Jedna žena iz Venezuele je pokušala privući pažnju predsjednika Nikolasa Madura na prilično neobičan način - pogodivši ga mangom u glavu.

Nicolas Maduro, 52-godišnji predsjednik Venecuele, prošlog se vikenda kroz gužvu vozio autobusom, kad ga je u glavu pogodio mango.

"Na mangu je pisalo: 'Ako možeš, nazovi me'", kazao je Maduro i pojasnio kako je Marleni Olivo, žena koja mu je bacila mango imala problem sa svojom kućom.

Vlasti su je kontaktirale >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na broj telefona napisan na mangu. Žena je bila uplašena i nije mogla vjerovati da je to istina.

"Odobrio sam gradnju kuće za tebe", kazao je predsjednik Maduro.

Njegova je gesta privukla veliku pažnju javnosti i medija, a na internetu su već uslijedili šaljiv komentari:

"Ako vam predsjednik kad ga pogodite mangom da kuću, zamislite šta bi tek bilo kad biste ga pogodili ananasom", prenosi Klix.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VIDEO: Pogodila predsednika mangom u glavu i dobila novu kuću

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2015

Jedna žena iz Venezuele je pokušala privući pažnju predsednika Nikolasa Madura na prilično neobičan način - pogodivši ga mangom u glavu...Nicolas Maduro, 52-godišnji predsednik Venecuele prošlog se vikenda kroz gužvu vozio autobusom, kad ga je u glavu pogodio mango... - Na mangu je pisalo:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.