Pogodila predsednika mangom u glavu, i dobila stan!

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodila predsednika mangom u glavu, i dobila stan!

Jedna žena je pogodila predsednika Venecuele Nikolasa Madura u glavu mangom, ali njegova reakcija bila je potpuno neočekivana.

Naime, pedesetdvogodišnji predsednik Venecuele vozio je autobus kroz masu u centralnom delu Aragve. Najednom, žena po imenu Marleni Olivo pogodila je predsednika mangom u glavu.

Ispostavilo se da nesrećna žena ima problema sa kućom, a kada su je policajci nakon incidenta nazvali bila je prestavljena zbog posledica koje će snositi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ipak, desilo se nešto neočekivano.

Predsednik je rekao da ima apartman za nju i obećao joj je da će jesti mango. Ovom gestu javnost se i divila i podsmevala, a nastalo je i nekoliko viceva.

Ako za mango daju stanove, onda znate šta da radite, bacite ananas”, našalili su se na račun predsednika.

Inače, Maduro u želji da oduševi siromašnije pristalice često lično deli stanove, uređaje ili penzije ljudima sa niskim prihodima.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.