Predsednik opštine Zubin potok otkrio kakva je situacija posle napada na Gazivode

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik opštine Zubin potok otkrio kakva je situacija posle napada na Gazivode

"To je bilo na ivici eksplozije"

Predsednik opštine Zubin Potok Stevan Vulović uključio se u emisiju uživo da otkrije kakvo je stanje na Gazivodama neposedno posle upada ROSU terorista.

Prema njegovim rečima, situacija je napeta, nalikuje na okupaciju.

- To je bilo na ivici eksplozije. Ono što smo današ doživeli, teška je uvreda za nas - rekao je u telefonskom uključenju ističući da upad samozvanog predsednika lažnog Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hašima Tačija na Gazivode srpsko stanovništvo doživljava kao ratnog zločinca.

On je dodao da se boji eskalacije sukoba.

- Bojim se da sve to ne iskalira u sukob većih razmera. Svi smo na nogama - rekao je zatraživši hitnu intervenciju Srbije.

Ujedno, izrazio je bojazan da se građani narednog puta neće uspeti da se suzdrže, te da će "Tači biti dočekan onako kako zaslužuje"
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆA JE ZAUSTAVIO NA PUTU ZA BANJE U UNIFORMI, A SA TAČIJEM DANAS U CIVILU UPAO NA GAZIVODE: Ovaj albanski policajac glavni je u svim provokacijama SRBA! (FOTO)

Izvor: Kurir, 29.Sep.2018

Policajac koji je zaustavio predsednika Srbije Aleksandra Vučića na putu za selo Banje na Kosovu i Metohiji, danas je viđen u pratnji Hašima Tačija tokom bezočnog upada na jezero Gazivode.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.