Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2021, 19:29

Povučen Nacrt zakona o policiji, Vulin krivi strane agenture i pripremu nasilja

Kada je osvanuo na sajtu MUP-a, mnogi nisu ni znali da je rok za javnu raspravu o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima počeo, i da je oročen na dvadeset dana. Analiza nacrta je podigla buru u javnosti i ukazala koliko štete može da nanese građanima. Danas je pala odluka da se povuče iz procedure, a saznali smo i da se o njemu više neće govoriti do izbora.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mišljenje poverenika o povučenom Nacrtu zakona o MUP (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2021, 13:29

Zašto je povučen nacrt Zakona o unutrašnjim poslovima? Kako regulisati oblast a da ne ugrožava pojedina prava građana i da i da bude u skladu sa evropskom praksom?..Institucija poverenika od javnog značaja i zaštitu podataka ličnosti učestvovala je u raspravi povodom Nacrta zakona o unutrašnjim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.