Izvor: Danas, 13.Sep.2023, 15:10

Pošta Srbije i Banka Poštanska štedionica obnavljaju Poštine bankomate

Zanavljanje Poštinih bankomata u narednih godinu dana dogovoreno je na sastanku koji je održao v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević sa članom Izvršnog odbora Banke Poštanske štedionice (BPŠ) Aleksandrom Čortanom i direktorkom Sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo BPŠ Jelenom Sekulović.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pošta i banka Poštanska štedionica šire mrežu bankomata

Izvor: B92, 13.Sep.2023

Javno preduzeće Pošta Srbije saopštilo je da je sa Bankom Poštanska štedionica započelo pregovore da zajednički šire mrežu bankomata u narednih godinu dana...Kako se navodi, novi bankomati bi trebalo biti postavljeni na lokacijama u skladu sa potrebama građana i na graničnim prelazima, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.