Porodična drama slavnih: Pevaču preti tužba od sopstvenog oca

Izvor: B92, 06.Feb.2017, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična drama slavnih: Pevaču preti tužba od sopstvenog oca

Pevaču Frenku Oušnu je na pomolu tužba i to ni manje ni više nego od sopstvenog oca Kelvina Kuksija.

Naime, pevač je objavljivao na društvenim mrežama postove u kojima je tvrdio da je, dok je bio mali, gledao svog oca kako vređa transrodnu konobaricu nazivavši je najpogrdnijim imenima odbijajući da ih ona usluži, jer je mislio da je prljava pa je sa Frenkom napustio restoran.

“On je varalica i licemer”, izjavio je Kelvin koji tvrdi kako sin širi laži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o njemu.

“Laže sve o meni samo kako bi privukao pažnju i zaradio što više novca. Nikada nisam nikog diskriminisao. Frenk je celu priču izmislio”, istakao je muzičarev otac u tužbi i traži materijalnu odštetu.

Kuksi tvrdi još da je zbog laži sina izgubio priliku da proda scenario za triler i da ga je to koštalo mnogo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.