Policijska potraga zbog vešala na Terazijama

Izvor: Mondo, 03.Feb.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska potraga zbog "vešala na Terazijama"

Zbog velikog uznemirenja javnosti, MUP i nadležno tužilaštvo raspisaće potragu za licem koje je juče na protestu u Beogardu nosilo vešala, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bk

"Srbija je zemlja u kojoj možete potpuno slobodno možete da izražavate svoje stavove. U Parizu, Moskvi, Venecueli i nekim drugim zemljama imali smo prilike da vidimo i drugačije slike, videli smo i da je policija intervenisala protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << onih koji su izražavali različite stavove. Sa druge strane, ovde je bilo normalno da svako ko želi da protestuje može da uradi bilo šta, ali poslednji događaj je nešto što ne smemo da dozvolimo", rekao je ministar policije, koji je ujedno i potpredsednik Vlade.

Ministri o vešalima na protestu: UŽAS!

Ministar kaže da nije dozvoljeno nositi vešala, i "na tako grub način vređati slobodarski osećaj ovog naroda i podsećati ga na ona vremena kada su stradali rodoljubi i kada su nacisti vešali ljude koji su se borili za slobodu ove zemlje".

Beograd: Održan deveti protest

"To nije dozvoljeno u našoj zemlji i mi moramo da pokažemo da su građani ove zemlje većinski opredeljeni za slobodarsku ideju i da ideja vešala i vešanja neistomišljenika nikada neće biti ideja koja pobeđuje u našoj zemlji", kaže Stefanović u saopštenju iz MUP-a Srbije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Potraga za osobom koja je nosila vešala na protestu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2019

“Srbija je zemlja u kojoj možete potpuno slobodno možete da izražavate svoje stavove. U Parizu, Moskvi, Venecueli i nekim drugim zemljama imali smo prilike da vidimo i drugačije slike, videli smo i da je policija intervenisala protiv onih koji su izražavali različite stavove. Sa druge strane,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MUP raspisuje potragu zbog nošenja vešala

Izvor: RTS, 03.Feb.2019

Zbog velikog uznemirenja javnosti, Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo raspisaće potragu za licem koja je juče na protestu pristalica Saveza za Srbiju nosilo vešala, poručuo je ministar spoljnih poslova Nebojša Stefanović. Objavljena fotografija osumnjičenog. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.