Stefanović: Tragaćemo za osobom koja je nosila vešala

Izvor: B92, 03.Feb.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Tragaćemo za osobom koja je nosila vešala

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je naveo da će biti raspisana “potraga za licem koje je na protestu u Beogradu nosilo vešala”.

“Srbija je zemlja u kojoj možete potpuno slobodno možete da izražavate svoje stavove. U Parizu, Moskvi, Venecueli i nekim drugim zemljama imali smo prilike da vidimo i drugačije slike, videli smo i da je policija intervenisala protiv onih koji su izražavali različite stavove. Sa druge strane, ovde je bilo normalno da svako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ko želi da protestuje može da uradi bilo šta, ali poslednji događaj je nešto što ne smemo da dozvolimo. Nije dozvoljeno nositi vešala, i na tako grub način vređati slobodarski osećaj ovog naroda i podsećati ga na ona vremena kada su stradali rodoljubi i kada su nacisti vešali ljude koji su se borili za slobodu ove zemlje”, naveo je Stefanović.

U saopštenju se navodi da će MUP i nadležno tužilaštvo “zbog velikog uznemirenja javnosti raspisati potragu za licem koje je juče na protestu pristalica Saveza za Srbiju nosilo vešala”.

“To nije dozvoljeno u našoj zemlji i mi moramo da pokažemo da su građani ove zemlje većinski opredeljeni za slobodarsku ideju i da ideja vešala i vešanja neistomišljenika nikada neće biti ideja koja pobeđuje u našoj zemlji“, zaključio je Stefanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefanović: Tragaćemo za osobom koja je nosila vešala na protestu

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Feb.2019

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je naveo da će biti raspisana "potraga za licem koje je na protestu u Beogradu nosilo vešala"..."Srbija je zemlja u kojoj možete potpuno slobodno možete da izražavate svoje stavove. U Parizu, Moskvi, Venecueli i nekim drugim zemljama imali...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.