Policija tragala za autobusom s tonom i po snega na krovu

Izvor: N1 televizija, 04.Feb.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija tragala za autobusom s tonom i po snega na krovu

Švajcarska policija zaustavila je švedski autobus koji je išao autoputem s više od 1,5 tone snega na krovu i naredila vozaču da ukloni sneg.

Policija kantona Soloturn je navela da je autobus policiji prijavljen juče popodne, a zaustavljen je na autoputu blizu Ensingena.

Tada je ustanovljeno da je na krovu imao više od 40 centimetara snega.

Policija je apelovala na vozače autobusa i kamiona da očiste vozila od snega i leda, koji bi mogao da otpadne i ugrozi saobraćaj.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Autobus se kretao sa više od 1,6 TONA SNEGA na krovu

Izvor: Blic, 04.Feb.2018

Policija švajcarskog kantona Soloturn saopštila je danas da je zaustavila švedski autobus koji se kretao autoputem sa više od 1,6 tona snega na krovu, prenosi AP...Navodi se da je policajcima juče popodne skrenuta pažnja na ovaj autobus koji je potom zaustavljen na autoputu A1 u blizini Ensingena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.