Vozio od Švedske do Švajcarske sa tonu i po snega na krovu

Izvor: B92, 04.Feb.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio od Švedske do Švajcarske sa tonu i po snega na krovu

Švajcarska policija zaustavila je švedski autobus koji je išao autoputem sa više od 1,5 tone snega na krovu i naredila vozaču da ukloni sneg.

Policija kantona Soloturn je navela da je autobus policiji prijavljen juče popodne, a zaustavljen je na autoputu blizu Ensingena.

Tada je ustanovljeno da je na krovu imao više od 40 centimetara snega.

Policija je apelovala na vozače autobusa i kamiona da očiste vozila od snega i leda, koji bi mogao da otpadne i ugrozi saobraćaj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija tragala za autobusom s tonom i po snega na krovu

Izvor: N1 televizija, 04.Feb.2018

Švajcarska policija zaustavila je švedski autobus koji je išao autoputem s više od 1,5 tone snega na krovu i naredila vozaču da ukloni sneg...Policija kantona Soloturn je navela da je autobus policiji prijavljen juče popodne, a zaustavljen je na autoputu blizu Ensingena...Tada je ustanovljeno da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.