Pisali grafite, sad im preti 10 godina zatvora

Izvor: B92, 19.Okt.2018, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pisali grafite, sad im preti 10 godina zatvora

Bangkok -- Britanac i Kana]anka optuženi su na Tajlandu za vandalizam zbog crtanja grafita, a preti im i do deset godina zatvora ako budu proglašeni krivima.

Britanac Furlong Li i Kana]anka Britni Šnajder uhapšeni su u gradu Čijang Maju u četvrtak i trenutno se nalaze u pritvoru, prenosi Rojters.

"Priznali su zločin. Kada ljudi idu u poestu trebalo bi da znaju da za sobom ne ostavljaju grafite", izjavio je jedan policijski zvaničnik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Turisti crtali grafite, dobiće 10 godina zatvora?

Izvor: Mondo, 19.Okt.2018

Britanac i Kanađanin optuženi su u Tajlandu za vandalizam jer su napisali nekakkav grafit. Preti im do deset godina zatvora...Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ilustracija..O mogućoj kazni dugoj celu deceniju, globi od 27.000€ ili oboje, javnost je obavestila policija Tajlanda...Britanac Furlong Li...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.