Pirot: Ne žele uništavanje javnog dobra za privatne interese

Izvor: Danas, 03.Sep.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirot: Ne žele uništavanje javnog dobra za privatne interese

"Ubice reka dalje odavde", "Čuvaj reke", "Vode na slobodu", "Za reke do izginuća", "Reke su život", "Visočica - presečena, Nišava - poremećena, Temštica - uništena. Dokle!" , "Ne damo ni kap", Reke ne damo", samo su neke od parola koje su brojni građani nosili na velikom narodnom zboru u nedelju na trgu u centru Pirota pod nazivom "Reci ne MHE". Članak Pirot: Ne žele uništavanje javnog dobra za privatne interese se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Silafest: Gran pri filmu „Once Hamoun“ iz Irana

Izvor: Danas, 04.Sep.2018, 13:33

Glavna nagrada, Gran pri SILAFEST-a, održanog u amfiteatru na obali Dunava u Velikom Gradištu, pripala je filmu „Once Hamoun“ iz Irana koji svedoči o trajanju jednog jezera u toj dalekoj zemlji. Članak Silafest: Gran pri filmu „Once Hamoun“ iz Irana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.