Pijana žena tukla muškarca na autobuskoj stanici, reagovala policija

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 12:11

Pijana žena tukla muškarca na autobuskoj stanici, reagovala policija

Policija iz Banjaluke saopštila je da su uhapsili V. D. iz Visokog, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo teška telesna povreda.

V. B. iz Visokog se tereti i da je počinila prekršaj ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih osoba u vršenju javnih funkcija.

"Policiji je u ponedeljak oko 21.30 prijavljeno da je na prostoru Autobuske stanice u Banjaluci, nakon kraće verbalne rasprave, nepoznata žena fizički napala muškarca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << usled čega je on zadobio telesne povrede u predelu glave i ruke", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa napadom može dovesti V. D., koja je pronađena i uhapšena. Prilikom hapšenja V. D. je podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu i tom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,73 promila alkohola u organizmu.

"Tokom preduzimanja mera i radnji na licu mesta, policijskim službenicima je prišao V. B. koji je ometao policijske službenike u radu, a potom se oglušio o zakonito izdato naređenje policijskih službenika, nakon čega je uhapšen", pojasnili su u PU Banjaluka.

Prilikom hapšenja V. B. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu i tom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,66 promila alkohola u organizmu.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.