PUCNJAVA U BARU, ŽRTVE DOBRO POZNATE POLICIJI Jedan muškarac ubijen, drugi ranjen

Izvor: Press, 01.Nov.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U BARU, ŽRTVE DOBRO POZNATE POLICIJI Jedan muškarac ubijen, drugi ranjen

Baranin Jovan Klisić ubijen je danas oko 10.30 u Baru u pucnjavi ispred lokala Savoia, a u istoj pucnjavi ranjen je i Velizar Gardašević.
foto:blic
"Vijestima" je iz vrha Uprave policije rečeno da su obojica prevezeni u barsku bolnicu, a kako javljaju crnogorski portali, reč je o dobro poznatim muškracima koji su označeni kao bezbednosno interesantne osobe.

Crnogorski mediji prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da su nepoznati napadači, bežeći sa lica mesta, napravili karambol u Ulici Jovana Tomaševića i tom prilikom oštetili više parkiranih vozila i nekoliko kontejnera.
Nedugo zatim, u Bjelišima je pronađen zapaljen automobil marke "seat" za koji se pretpostavlja da je korišćen u obračunu.
 

Policija traga za napadačem, a uviđaj je u toku.
Policija je i u avgustu proveravala da li je maskirani, naoružani muškarac koji je utrčao u taj kafić tražio upravo Gardaševića. Ipak, zvanično nikada nije saopšteno ko je tog jutra trebao bio meta.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

RAFALI USRED DANA U CRNOJ GORI Likvidiran jedan od vođa BARSKOG KLANA, napadači tokom bežanja napravili karamobol

Izvor: Blic, 01.Nov.2019

Crnogorac Jovan Klisić koji je u jutrašnjoj pucnjavi u Baru ubijen, od ranije je poznat policiji, a tamošnji mediji označavaju ga kao jednog od vođe barskog klana. I Velizar Gardašević, koji je u obračunu ranjen, takođe je poznat policiji i važi za bezbednosno interesantnu osobu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.