Izvor: Blic, 01.Nov.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAFALI USRED DANA U CRNOJ GORI Likvidiran jedan od vođa BARSKOG KLANA, napadači tokom bežanja napravili karamobol

Crnogorac Jovan Klisić koji je u jutrašnjoj pucnjavi u Baru ubijen, od ranije je poznat policiji, a tamošnji mediji označavaju ga kao jednog od vođe barskog klana. I Velizar Gardašević, koji je u obračunu ranjen, takođe je poznat policiji i važi za bezbednosno interesantnu osobu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LIKVIDIRANI VOĐA BARSKOG KLANA SE BORIO DO KRAJA: Teško ranjeni Jovan Klisić pokrenuo kola i pokušao da se domogne bolnice! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Nov.2019

Jovan Klisić, koji je podlegao povredama nakon pucnjave u kojoj je teško ranjen i Velizar Gardašević, uspeo je da pokrene vozilo i pokušao je, kako pretpostavljaju u barskoj policiji, da se domogne bolnice.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.