Pucnjava u Baru, ubijen muškarac

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Baru, ubijen muškarac

Jedan muškarac je ubijen a drugi ranjen u pucnjavi ispred jednog lokala u Baru, prenose "Vijesti".
J. K. ubijen je u pucnjavi koja se oko 10.30 dogodila ispred restorana "Savoja" u Baru. Nekoliko prostrelnih rana zadobio je i V. G. kojem se, prema informacijama od izvora bliskog istrazi, lekari bore za život, prenosi RTCG.
Prilikom pokušaja bekstva osumnjičeni su oštetili veliki broj automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i nekoliko kontejnera na parkingu u Ulici Jovana Tomaševića.
Policija je nakon pucnjave, u Bjelišima iznad pruge, pronašla zapaljeno vozilo automobil marke "seat", javlja RTCG.
"Policija je nedugo nakon prijave događaja pretragom terena pronašla zapaljeno vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog đela", saopšteno je Uprave policije.
Nezvanično, policija traga za dve osobe, javlja RTCG.
Prema rečima načelnika Službe zaštite i spašavanja Amira Muslića u gašenju zapaljenog automobila učestvovala su dva vozila i četiri vatrogasca.
"Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju događaja", saopšteno je iz policije, prenosi RTCG.
Kako navode Vijseti, policija je u avgustu proveravala da li je osoba koja je ranjena i u avgustu bila meta naoružanog muškarca koji je utrčao u taj lokal.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PUCNJAVA U BARU, ŽRTVE DOBRO POZNATE POLICIJI Jedan muškarac ubijen, drugi ranjen

Izvor: Blic, 01.Nov.2019

Baranin Jovan Klisić ubijen je danas oko 10.30 u Baru u pucnjavi ispred lokala Savoia, a u istoj pucnjavi ranjen je i Velizar Gardašević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.