PROVALIO KROZ PROZOR U PRODAVNICU IGRAČAKA: Uhapšen Nišlija (34) koji je krao po Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2021, 15:21

PROVALIO KROZ PROZOR U PRODAVNICU IGRAČAKA: Uhapšen Nišlija (34) koji je krao po Novom Sadu

Sumnja se, takođe, da je na području Novog Sada provalio i u dve knjižare i apoteku.

Brzom i efikasnom akcijom policija u Novom Sadu uhapsila je M. B. (34) iz Niša neposredno nakon što je, kako se sumnja, učinio krivično delo teška krađa.

On se sumnjiči da je sinoć kroz prozor provalio u prodavnicu igračaka i uzeo novac iz kase, a policija ga je zatekla nekoliko minuta kasnije i kod njega pronašla ukradeni novac i šrafciger uz pomoć koga je provalio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prodavnicu, saopštila je PU Novi Sad.

Sumnja se, takođe, da je na području grada provalio i u dve knjižare i apoteku.

M. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nišlija uhapšen nekoliko minuta nakon krađe novca iz prodavnice igračaka u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2021

34-godišnji Nišlija uhapšen je sinoć u Novom Sadu, kako saopštavaju iz MUP-a, neposredno nakon što je, kako se sumnja, provalio u prodavnicu igračaka i ukrao iz nje novac. On je osumnjičen da je u tom gradu provalio i u dve knjižare i apoteku...M. B. iz Niša je sumnjiči da je učinio krivično...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.