PRIVEDEN NAKON JEDNE REČENICE! Takozvani vođa kriminalnog klana zbog nepažnje završio sa lisicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 21:14

PRIVEDEN NAKON JEDNE REČENICE! Takozvani vođa kriminalnog klana zbog nepažnje završio sa lisicama

Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je u Kotoru nakon što je navodno pretio starijem sugrađaninu Branku R.

On je juče ujutro saslušan u kotorskom Osnovnom tužilaštvu, a potom pušten na slobodu.

Navodno, on je Radonjiću rekao da će mu sina "obesiti za nogu" ako nastavi da ga pominje.

Prema saznanjima, Radonjićev sin je pomorac, a Kašćelan je njegovom ocu pretio u gradu, pred svedocima.

Izvor iz istrage >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispričao je da je, prolazeći automobilom pored Radonjića, zaustavio se i uputio mu pretnje.

Iz Uprave policije saopštili su da su po nalogu državnog tužioca uhapsili Kašćelana zbog sumnje da je izvršio krivično delo - ugrožavanje sigurnosti.

- Osumnjičeni je krivično delo počinio na način što je uputio ozbiljne pretnje po život i telo oštećenog B. R. iz Kotora - saopšteno je iz Uprave policije.

Kašćelanu i navodno njegovoj kriminalnoj grupi sudi se zbog optužbi za organizovano zelenašenje i stvaranje kriminalne organizacije. Odlukom Višeg suda uz jemstvo od 500.000 evra pušten je na slobodu.

Kašćelana i njegovu ekipu početkom oktobra u Podgorici pretresla je policija.

Tada je navodnom vođi kavačkog kriminalnog klana oduzet kriptovani telefon, a od njegovog telohranitelja pištolj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.