PRAVA BOMBA! Ono što je uradila sa SVOJIM TELOM zaprepastiće SVAKOGA - Ova dama izgleda 30 godina mlađe! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVA BOMBA! Ono što je uradila sa SVOJIM TELOM zaprepastiće SVAKOGA - Ova dama izgleda 30 godina mlađe! (FOTO)

U šestoj deceniji potrošila 9.300 evra na “telo za osvetu” i sada je zovu Barbi, a sve je počelo jednom traumom.

Džoana Manz (54) je 18 meseci bila u srećnoj vezi, a onda se svet oko nje srušio kada se suočila sa čovekom kog je volela i njegovom verenicom

Žena iz Las Vegasa potrošila je oko 9.300 evra kako bi dobila "telo za osvetu" nakon što je otkrila da je njen partner već veren.

Džoana Manz (54) je 18 meseci bila u srećnoj vezi, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se svet oko nje srušio kada se suočila sa čovekom kog je volela i njegovom verenicom.

Caption this.... . . Photo courtesy @saycheez702 . . . . . . . . . . . . . . . #vegasmp #lingerie #allinblack⚫️ #legslegslegs #longlegsdontcare #highheellover #strappysandals #stockingsoftheday #blacknylons #sheerdress #blackrobe #blondegirl👑 #bossbabesociete #workinghardforit #nailsred #longnails💅 #blondemodels #redlipsdontcare #50plusstyle #fiftyisthenewthirty #fitnotthin #fabat50 #vegasmodels #lasvegasphotoshoot #browneyesblondehair #tallgirlsclub #blackbra #confidenceiscontagious #sassyclassyandbadassy #sassynails

A post shared by @ real_estate_barbie on Feb 17, 2020 at 6:46am PST

Posle toga je pala u depresiju i izgubila oko 12 kilograma, ali to nije dugo trajalo, pa je odlučila da nešto preduzme umesto da sedi sama kući.

Naime, posle serije plastičnih operacija potpuno se transformisala, a pošto veštačke grudi, botoks i niz drugih intervencija nisu bile dovoljni, u planu je i doterivanje očiju. Uvela je u vojnički režim vežbi koje radi pet do sedam puta nedeljno.

Džoana se inače posle 50. rođendana slikala gola u pustinji kao model i od tada je nastavila da pokazuje svoju figuru na Instagramu.

Global warming? 🌎 . . Photo courtesy @kreativephoto1 . . . . . . . . . . . . . . #luxuryfurs #minkjacket #foxcoat #whitefur #impliednudity #coatseason #agedmodel #lifeafter50 #luxurylifestyle #vegasphotographers #milfsquad #nailslong #nailgirls #confidentstyle #homephotoshoot #blondehairbrowneyes #over50plus #blonded #blackandwhite⚫️⚪️ #sexylooks #classyandsassy #over50women #vegasmodels #reallifebarbie #blondegirl👑 #itscoldaf #blondesofinsta

A post shared by @ real_estate_barbie on Feb 10, 2020 at 7:00am PST

Smatra da na ovaj način inspiriše starije žene i tvrdi kako lepota nema rok trajanja.

- Ljudi me ili vole ili mrze. Jedan od moje braće mi stalno priča da se obučem. Jednom sam bila na slikanju i niko nije mogao da se seti kako se zovem, pa su me zvali Barbi - kaže ponosno Džoana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.