POTRESNO: Jezivi prizori u dvorištu monstruma iz Novog Sada koji je usmrtio suprugu bušilicom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 18:39

POTRESNO: Jezivi prizori u dvorištu monstruma iz Novog Sada koji je usmrtio suprugu bušilicom! (FOTO)

Pas je navodno i napao jednog od inspektora.

Srbiju su potresle vesti o mostruoznom ubistvu koje je zavilo Novi Sad u crno kada je juče muškarac (59) usmrtio svoju suprugu (53) bušilicom, pa potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa temerinskog mosta.

Ekipa portala "Srbija Danas" obišla je samo mesto zločina gde je zatekla potresne prizore koji dodatno opisuju ovaj jezivi zločin.

U zadnjem dvorištu kuće, u gomili razbacanih stvari, ekipa našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << portala primetila je i psa kako leži. Komšije su rekle kako je pas celu noć zavijao i lajao, te kako nisu mogli da spavaju od njega.

Jadan pas danas samo nepomično leži u jednoj tački, među silnim stvarima i niti pije vode, niti jede. Pas je vidno uznemiren, a kako se nezvanično saznaje, on je i napao jednog od inspektora koji su bili u kući.

Podsetimo, nezvanično se saznaje da je osumnjičeni potpuno stabilan, svestan šta je učinio i sutra bi već trebao da bude ispitan u tužilaštvu.

(Srbija Danas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.