ISPRED SVE NORMALNO, A U ZADNJEM DVORIŠTU HOROR! Jezive scene u kući muškarca koji je ubio ženu bušilicom u Novom Sadu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 14:13

ISPRED SVE NORMALNO, A U ZADNJEM DVORIŠTU HOROR! Jezive scene u kući muškarca koji je ubio ženu bušilicom u Novom Sadu (FOTO)

Novi detalji sa lica mesta.

Odmotava se klupko oko stravičnog zločina koji je juče pogodio Novi Sad, gde je muškarac (59) usmrtio svoju suprugu (53) bušilicom, pa potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa temerinskog mosta.

Ekipa našeg portala obišla je kuću u kojoj je došlo do jezive tragedije, a sa prednje strane kuće sve deluje normalno, osim što je sada kapija zapečaćena policijskom trakom, a na ulaznim vratima stoji obaveštenje.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadnje dvorište kuće krije detalje koji možda ukazuju na teški fizički obračun pre konačnog ubistva žene.

U zadnjem dvorištu, naša ekipa zatekla je haos u vidu pobacanih predmeta iz kuće, odeće, ćebadi, posuđa i baštenskih stolica.

Ova scena navodi na razmišljanje da li je ubistvu prethodio fizički i verbalni obračun, koji je uključivao bacanje stvari po dvorištu.

Bonus video:

Izvor: Srbija Danas/M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRESNO: Jezivi prizori u dvorištu monstruma iz Novog Sada koji je usmrtio suprugu bušilicom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Pas je navodno i napao jednog od inspektora...Srbiju su potresle vesti o mostruoznom ubistvu koje je zavilo Novi Sad u crno kada je juče muškarac (59) usmrtio svoju suprugu (53) bušilicom, pa potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa temerinskog mosta...Ekipa portala "Srbija Danas" obišla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.