DA LI MU PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA? Krvnik iz Novog Sada koji je mučki ubio ženu bušilicom DANAS oči u oči sa TUŽILAŠTVOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 10:50

DA LI MU PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA? Krvnik iz Novog Sada koji je mučki ubio ženu bušilicom DANAS oči u oči sa TUŽILAŠTVOM

Čeka se epilog nezapamćenog zločina

Novosađanin koji je u ponedeljak bušilicom ubio suprugu (52), a potom okovan lancima i betonskim blokovima pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta, danas bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Pa da podsetimo, brutalni zločin dogodio se u ponedeljak popodne nakon što je bračni par došao iz kupovine. Sumnja se da su se tada iz za sada nepoznatog razloga posvađali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a potom je muškarac krvnički presudio svojoj supruzi.

- Bračni par se iz za sada nepoznatog razloga posvađao, a sukob je eskalirao u fizički obračun. Ubica je navodno, počeo rukama i nogama da udara svoju suprugu koja ga je molila da prestane, ali se on nije osvrtao na njeno zapomaganje.

- U jednom trenutku on je uzeo električnu bušilicu i navodno, nekoliko puta je udario suprugu, a zatim je krvnički kako se sumnja, izbušio glavu. Krv je šikljala na sve strane i ubica je do lakata bio krvav...

Osumnjičeni ubica je nakon zločina odlučio da presudi sebi.

- Navodno, osumnjičeni je pozvao svoju stariju ćerku na telefon i rekao joj da je ubio majku i da ide da se ubije. Šokirana devojka odmah je otrčala kući i tako je zatekla jezivu scenu. Njena majka je unakažena ležala u lokvi krvi.

- S druge strane on je zaustavio svoj crveni "golf" nasred Temerinskog mosta. Okovao se lancima i za sebe zakačio betonske blokove. Prolaznici i vozači koji su se u tom trenutku našli na mostu bili su prestavljeni, i odmah su zvali Hitnu pomoć i policiju. U jednom trenutku ubica i potencijalni samoubica rekao je prolazniku koji ga je molio da to ne čini "da je ubio suprugu i da mora da se ubije." Navodno, nakon toga prolaznik se onesvestio.

Osumnjičeni je brzom i efikasnom akcijom spašen je iz reke i prevezen u Klinički centar Vojvodina gde je ustanovljeno da ima hipotermiju i lakše telesne povrede. Nadležno tužilaštvo nakon ubistva oglasilo se saopštenjem u kom su naveli da se on tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za to krivično delo zaprećena je kazna doživotnog zatvora.

Izvor:Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.