SABLASNA PROMENA PONAŠANJA MOGLA DA NASLUTI UBISTVO?! Čovek koji je godinama ulazio u kuću muškarca, koji je ubio ženu bušilicom, izneo JEDAN JEZIV DETALJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 12:32

SABLASNA PROMENA PONAŠANJA MOGLA DA NASLUTI UBISTVO?! Čovek koji je godinama ulazio u kuću muškarca, koji je ubio ženu bušilicom, izneo JEDAN JEZIV DETALJ

Jezivi detalji iz života bračnog para.

Nakon horora gde su muškarac i žena ubili svoje dvoje dece u porodičnoj kući u Petrovaradinu, pa potom skočili sa sedamnaestog sprata višespratnice na Limanu, Novi Sad je juče zadesila još jedna teška tragedija, gde je muškarac (59) ubio svoju ženu (53) udarcima bušilicom u predelu glave.

Ekipa našeg portala otišla je do njihove porodične kuće u naselju Klisa i tamo zatekla jeziv prizor u dvorištu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su vidljivi tragovi ozbiljnog fizičkog sukoba - razbacane stvari, stolice, odeća...

Ispred kuće, ekipa našeg portala srela je i poštara, koji je pomenutoj porodici već godinama nosio poštu i ulazio im u kuću.

- Godinama sam im nosio poštu, ulazio u kuću. Uvek su delovali kao normalna porodica bez ikakvih problema - naglasio je poštar.

Ipak, u poslednje vreme je mogla da se oseti promena u raspoloženju u porodičnoj kući.

- Međutim, poslednjih dana on je postao veoma čudan, jako ćutljiv - istakao je poštar za naš portal.

Nagle promene raspoloženja mogu biti indikator da će se potencijalno doći do ovakvih tragedija. Ako se setimo slučaja u Pančevu, gde je Rus ubio svoju suprugu i dete, pa izvršio samoubistvo, najbolja drugarica pokojne Ruskinje izjavila je za naš portal da joj se prijatlejica poverila kako, danima pred ubistvo, pomenuti Rus nije progovarao ni reč, a da je baš tog kobnog jutra bio nekako dobro raspoložen i da je čak otišao da se prošeta. Nakon šetnje, Rus se vratio u stan, gde je počinio masakr.

Izvor: Srbija Danas/M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPRED SVE NORMALNO, A U ZADNJEM DVORIŠTU HOROR! Jezive scene u kući muškarca koji je ubio ženu bušilicom u Novom Sadu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Novi detalji sa lica mesta...Odmotava se klupko oko stravičnog zločina koji je juče pogodio Novi Sad, gde je muškarac (59) usmrtio svoju suprugu (53) bušilicom, pa potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa temerinskog mosta...Ekipa našeg portala obišla je kuću u kojoj je došlo do jezive...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.