POTRESNO I ZADIVLJUJUĆE: Pola kože joj je izgorelo u požaru, a on je voli još više

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jul.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNO I ZADIVLJUJUĆE: Pola kože joj je izgorelo u požaru, a on je voli još više

Više od pola tela joj je prekriveno opekotinama koje je zadobila u požaru, ali je uspela da nastavi sa normalnim životom, a njen muškarac je voli još više.

Turija Pit je doživela veliku nesreću. Tokom ultramaratona koji je trčala u šumi je izbio požar. Turija je teško povređena, a izgorelo joj je oko 65 odsto kože.

A photo posted by Turia (@turiapitt) on Mar 16, 2015 at 1:37pm PDT

Međutim, ona je posle pet meseci izašla iz bolnice i uspela normalno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da nastavi sa svojim životom.

A photo posted by Turia (@turiapitt) on Apr 16, 2015 at 3:23pm PDT

I dalje se bavi sportom i to na prvom mestu trčanjem i plivanjem. U srećnoj je vezi sa Majklom Hoskinom, za koga će se uskoro i udati.

A photo posted by Turia (@turiapitt) on Jul 26, 2015 at 8:42pm PDT

On je inače radio kao policajac, ali je dao otkaz kako bi mogao da brine o Turiji, ali da i da više vremena provodi sa njom.

dum

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.