POSLEDICE BIZARNOG UDESA U NIŠU: Evo kakvo je stanje SVIH povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2023, 11:06

POSLEDICE BIZARNOG UDESA U NIŠU: Evo kakvo je stanje SVIH povređenih

U nesreći su se sudarili automobil i autobus

Pet osoba povređeno je u sudaru automobila i autobusa koji se dogodio jutros nedaleko od fabrike "Džonson elektrik" u Nišu i to vozači oba vozila i troje ljudi koji su čekali na stanici.

Kako se saznaje, autobus je udario u automobil, koji je potom udario u putnike koji su čekali na stanici.

Muškarac (35) tom prilikom je zadobio povredu levog kolena. Lekari su uradili dijagnostiku, RTG i on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poslat na dalja snimanja. Žena (34) zadobila je povredu desnog jikena i upućena je na dalje lečenje na ortopediju.

Još jedna povređena (55) zadobila je tokom pada površinsku povredu glave, odnosno malu rasekotinu i upućena je na odeljenje neurohirurgije.

U udesu su povređena i oba vozača.

Vozač autobusa (39) zadobio je povredu grudnog koša i nakon pregleda je upućen na pregled kod grudnog hirurga, dok je vozač automobila (22) zadobio hematom na glavi i upućen je na neurohirurgiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.