POSLE MASAKRA NA VRAČARU, JEZIVE SCENE U ŠKOLI U NIŠU: Maloletnik sa pištoljem u ruci ispred škole Duško Radović (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 21:42

POSLE MASAKRA NA VRAČARU, JEZIVE SCENE U ŠKOLI U NIŠU: Maloletnik sa pištoljem u ruci ispred škole Duško Radović (FOTO)

Zabrinjavajuća fotografija iz Niša.

U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru u Tiršovoj.

Posle neviđenog zločina koji je potresao Srbiju, na društvenim mrežama se pojavila i fotografija iz Niša, na kojoj se vidi maloletnik sa pištoljem u ruci. 

Kako je napisano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u opisu objave, on je uslikan danas ispred Osnove škole "Duško Radović", a mnogi su se u komentarima zapitali šta se dešava sa decom.

Sve vesti o ovoj nezapamćenoj tragediji u Beogradu možete pročitati OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.