Izvor: Blic, 17.Jun.2017, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORAŽAVAJUĆE ISTRAŽIVANJE U AMERICI "Kako se dobija čokoladno mleko? Od BRAON KRAVE"

Na pitanje odakle se dobija čokoladno mleko, čak 48 odsto Amerikanaca ne zna odgovor, pokazalo je istraživanje Centra za inovacije kompanije "US Dairy". To čak i nije najgore od svega. Čak deset odsto onih koji misle da znaju odgovor tvrde da se čokoladno mleko dobija od - braon krava!

Yes, chocolate milk made the list of top post-workout snacks. Here's how it helps you refuel and rebuild muscles: https://t.co/HmrIGzfk3i pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << twitter.com/7S93RgqQ0k

Možda bi ovakva statistika bila opravdana da je reč o deci, ali autori ankete ističu da nije reč o deci već odraslim osobama. U istraživanju je učestvovalo hiljadu ljudi starijih od 18 godina.

Ovo nije prva studija koja je dala zabrinjavajuće rezultate. Prethodno istraživanje pokazalo je da skoro 20 odsto Amerikanaca ne zna da se hamburger pravi od govedine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.