PORASTAO BROJ ZARAŽENIH NA KOSOVU I METOHIJI: Registrovana tri nova smrtna slučaja, još 114 obolelih

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 22:59

PORASTAO BROJ ZARAŽENIH NA KOSOVU I METOHIJI: Registrovana tri nova smrtna slučaja, još 114 obolelih

Od početka pandemije registrovano je 58 smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom.

Na teritoriji KiM registrovana su tri nova smrtna slučaja povezana sa korona virusom, kao i 114 novoobolelih od kovida-19, saopšteno je večeras iz instituta za javno zdravlje u Prištini.

Od početka pandemije registrovano je 58 smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom, dok je ukupan broj pozitivnih na kovid-19 dostigao 3.178.

Iz insituta navode da je danas izlečeno 117 pacijenata, tako da do sada ukupan broj izlečenih 1.824 slucaja, dok je broj aktivnih slučajeva kovida-19 1.296.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kosovu 114 novoozaraženih, troje umrlo; Mesto u podnožju Šar planine postalo žarište

Izvor: B92, 03.Jul.2020

Priština -- Iz Nacionalnog instituta za javno zdravlje u Prištini saopšteno je da je na Kosovu registrovano 114 novih slučajeva infekcije kovid 19, piše Kosovo Onlajn...Od infekcije oporavilo se danas 117 lica...Prema izveštaju Insitituta, u laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju RT-PCR metodom,...

Nastavak na B92...

U Zlatiborskom okrugu 58 novih slučajeva infekcije korona virusom 

Izvor: Danas, 04.Jul.2020, 17:11

Na području Zlatiborskog okruga, kako je danas saopštio užički Zavod za javno zdravlje, potvrđeno je 58 novih slučajeva infekcije korona virusom.

Nastavak na Danas...

IZ DANA U DAN SVE VEĆI BROJ OBOLELIH U CRNOJ GORI: Registrovano još 57 novih slučajeva korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020

Od početka juna ukupan broj registrovanih slučajeva u Crnoj Gori je 396, četiri su smrtna ishoda a broj aktivnih slučajeva je 392...U poslednja 24 časa u Crnoj Gori je registrovano 57 novih slučajeva korona virusa, a testirano je 548 osoba, saopštio je Institut za javno zdravlje u Podgorici...Najviše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.