Kosovo i Metohija: Registrovana tri nova smrtna slučaja, još 114 obolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020, 22:56

Kosovo i Metohija: Registrovana tri nova smrtna slučaja, još 114 obolelih

Na teritoriji KiM registrovana su tri nova smrtna slučaja povezana sa korona virusom, kao i 114 novoobolelih od kovida-19, saopšteno je večeras iz instituta za javno zdravlje u Prištini.

Od početka pandemije registrovano je 58 smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom, dok je ukupan broj pozitivnih na kovid-19 dostigao 3.178.

Iz instituta navode da je danas izlečeno 117 pacijenata, tako da do sada ukupan broj izlečenih 1.824 slučaja, dok je broj aktivnih slučajeva kovida-19 1.296.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PORASTAO BROJ ZARAŽENIH NA KOSOVU I METOHIJI: Registrovana tri nova smrtna slučaja, još 114 obolelih

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020

Od početka pandemije registrovano je 58 smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom...Na teritoriji KiM registrovana su tri nova smrtna slučaja povezana sa korona virusom, kao i 114 novoobolelih od kovida-19, saopšteno je večeras iz instituta za javno zdravlje u Prištini...Od početka pandemije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.