POLICIJA INTERVENISALA! Krvoproliće u Kraljevu! Maloletnik osumnjičen da je nožem RASTRGAO mlađeg dečaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA INTERVENISALA! Krvoproliće u Kraljevu! Maloletnik osumnjičen da je nožem RASTRGAO mlađeg dečaka!

Podneta je prijava za pokušaj ubistva.

Policija u Kraljevu uhapsila je jednog sedamnaestogodišnjaka koji je osumnjičen da je u centru ovog grada pokušao da ubije dečaka koji je dve godine mlađi od njega.

Kako mediji saznaju, prava drama odigrala se u nedelju u centru Kraljeva, na Trgu srpskih ratnika.

Sedamnaestogodišnjak je, nakon kraće rasprave, nožem teško povredio petnaestogodišnjaka u predelu stomaka, koji je pao na pločinak i krvario. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Odmah zatim je pobegao a drugi maloletnik je hitno prebačen u kraljevačku Opštu bolnicu gde je medicinski zbrinut. Nakon ukazane lekarske pomoći, pacijent nije životno ugrožen - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Policija je odmah identifikovala mladića i uhapsila ga a nakon saslušanja kod Višeg javnog tužioca njemu je određen pritvor do 30 dana.

- Podneta mu je prijava za pokušaj ubistva. Do sada je utvrđeno da se dvojica mladića ranije nisu međusobno sukobljavala. Po prvi put su sada došli u sukob a onda je došlo i do upotrebe noža - kaže izvor blizak istrazi.

Pratite nas i na našem instagram profilu Srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.