Dokle?! Maloletnik u Kraljevu izbo dečaka

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokle?! Maloletnik u Kraljevu izbo dečaka

Policija u Kraljevu uhapsila je jednog 17-godišnjeg mladića zbog sumnje da je u nedelju u centru grada nakon kraće rasprave, nožem naneo teške telesne povrede petnaestogodišnjem sugrađaninu, saopšteno je iz MUP-a.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Petnaestogodišnjak je zbrinut u Opštoj bolnici u Kraljevu, a maloleni počinilac se tereti da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On je uz krivičnu prijavu,sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, a nakon saslušanja, sudija za maloletnike odredio mu je pritvor do 30 dana.

Apel države:Prijavite nasilje

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tinejdžer nožem pokušao da ubije petnaestogodišnjaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2018

Policija u Kraljevu uhapsila je jednog 17-godišnjeg mladića zbog sumnje da je u nedelju u centru grada nakon kraće rasprave, nožem naneo teške telesne povrede petnaestogodišnjem sugrađaninu, saopšteno je iz MUP-a...Petnaestogodišnjak je zbrinut u Opštoj bolnici u Kraljevu, a maloletni počinilac...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.