POLICAJAC osumnjičen da je DILOVAO KOKAIN U Beogradu: Uhapšen pripadnik MUP

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJAC osumnjičen da je DILOVAO KOKAIN U Beogradu: Uhapšen pripadnik MUP

Pripadnik MUP D. L. (38) uhapšen je zbog sumnje da je prodavao drogu zloupotrebivši službeni položaj

Njemu su lisice na ruke stavljene u Beogradu, a sumnjiči se da je, u prvoj polovini ove godine, prodavao kokain u Beogradu, i to lično, ali i preko posrednika.

Takođe je osumnjičen da je od učesnika u saobraćaju tražio i dobijao novčanu nadoknadu, da im ne bi pisao kazne za saobraćajne prekršaje. Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih njegovih zloupotreba.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac osumnjičen da je dilovao drogu, uzimao mito

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2019

Pripadnik MUP-a D. L. (38) uhapšen je zbog sumnje da je prodavao drogu zloupotrebivši službeni položaj...Njemu su lisice na ruke satvljene u Beogradu, a sumnjiči se da je, u prvoj polovini ove godine, prodavao kokain u Beogradu, i to lično, ali i preko posrednika, prenosi Blic...Takođe je osumnjičen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.