Izvor: Radio 021, 23.Avg.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac osumnjičen da je dilovao drogu, uzimao mito

Pripadnik MUP-a D. L. (38) uhapšen je zbog sumnje da je prodavao drogu zloupotrebivši službeni položaj.

Njemu su lisice na ruke satvljene u Beogradu, a sumnjiči se da je, u prvoj polovini ove godine, prodavao kokain u Beogradu, i to lično, ali i preko posrednika, prenosi Blic.

Takođe je osumnjičen da je od učesnika u saobraćaju tražio i dobijao novčanu nadoknadu, da im ne bi pisao kazne za saobraćajne prekršaje.

Policija nastavlja rad na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << utvrđivanju svih njegovih zloupotreba.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

UHAPŠEN POLICAJAC IZ BEOGRADA KOJI JE DILOVAO KOKAIN! Drogu prodavao i sam i preko posrednika!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2019, 02:01

Optužbe Policijski službenik Dejan L. (38) navodno se bavio preprodajom narkotika, a sumnja se i da je zloupotrebio službeni položaj i uzimao mito od vozača koje je hvatao u prekršajima

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.