POGLEDAJTE šta se sve menja u Telekomu, pored pretplate fiksne telefonije

Izvor: Blic, 01.Jul.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE šta se sve menja u Telekomu, pored pretplate fiksne telefonije

Mesečna pretplata za fiksnu telefoniju koštaće od avgusta 659 dinara umesto sadašnjih 516, a u novu cenu pretplate biće uključeno 150 besplatnih minuta. (+) Kliknite za uvećanje

Na teritoriji cele Srbije biće izjednačena cena telefoniranja. To se odnosi na cene poziva u fiksnoj telefoniji, i u to ne ulaze pozivi brojeva mobilnih telefona kao ni pozivi brojeva u inostranstvu.

Umesto dosadašnjih mesnih i međumesnih tarifa, te različitih cena za pozive tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana i noći, sada će se svi pozivi u Srbiji u okviru fiksne telefonije Telekoma non-stop tarifirati isto. Minut razgovora koštaće 1,2 dinara sa PDV bilo da je reč o pozivu iz Beograda u Beograd ili iz Beograda u Novi Sad, Niš i Kragujevac. Cena će biti identična u svako doba dana dok je ranije tarifa bila jeftinija od devet uveče.

U Telekomu kažu za “Blic” da će korisnici fiksne telefonije svakog dana besplatno moći da razgovaraju po pet minuta u proseku.

U kompaniji napominju da će građani morati da plaćaju pretplatu od 659 dinara mesečno bez obzira na to da li su potrošili sve besplatne minute. Sve što potroše preko toga a u okviru fiksne telefonije plaćaće 1,2 dinara po minuti.

Na pitanje kome će najviše odgovarati nova cena mesečne pretplate, u Telekomu kažu da će sada međugradski pozivi biti jeftiniji.

- Pogodnosti će imati i građani koji koriste Boks pakete, koji, recimo, uključuju fiksni telefon, internet i IPTV. Njima će od avgusta biti besplatni svi nacionalni pozivi u okviru fiksne mreže Telekoma, dok je ranije besplatno bilo 300 impulsa - napominju u ovoj kompaniji.

Korisnici Boks paketa koji uključuje internet dobiće veću brzinu pristupa do 10 megabita u sekundi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.