PLESAO NEPRIMERENO SA DADILJOM SVOJE DECE, PA OSULI PALJBU PO NJEMU: Sve to snimila njegova ŽENA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2021, 22:19

PLESAO NEPRIMERENO SA DADILJOM SVOJE DECE, PA OSULI PALJBU PO NJEMU: Sve to snimila njegova ŽENA (VIDEO)

Mnogima se učinilo da među njima ima nešto više od poslovnog odnosa

Video je objavila njegova supruga koja tvrdi da je dadilja poput člana porodice, kao i da da između nje i njenog supruga nema ništa drugo osim poslovnog odnosa.

Otac dvoje dece osuđen je na društvenim mrežama nakon što je njegova supruga objavila video u kom pleše sa njihovom 23-godišnjom dadiljom, a mnogi korisnici kažu da je njegovo ponašanje neprimereno.

Korisnica TikTok Rejčel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavila je video za koji je mislila da je smešan i bezopasan, ali mnogi se nisu složili sa njom, pa su je savjetovali da bi trebalo da bude sumnjičava prema svom suprugu. Naime, u videu on pleše sa dadiljom njihove dece i isprobava poznati pokret iz filma "Prljavi ples". Naime, mnogima se učinilo da među njima ima nešto više od poslovnog odnosa.

The nanny-dad content no one asked for. @lizziinorton @f4ttyd4ddy #SummerMashup #fypシ #thenanny

♬ original sound - Rachel

U videu on podiže dadilju za struk, a onda plesni par jedan drugog obavija rukama. U jednom se trenutku čuje i kako mu Rejčel govori: "Dodirnuo si joj grudi!", a on se smeje i odgovara: "Znam, znam..."

Rejčel je brzo opravdavala takvo ponašanje i rekla da je dadilja kao član porodice, dodajući da su je upoznali dok je radila u vrtiću koji je pohađao njihov najstariji sin.

- Uvijek je bila najljepša, najslađa... Nije bila poput ostalih koji su tamo radili, a ja nisam bila poput ostalih mama. Bile smo prijateljice - objasnila je.

Zbog pandemije koronavirusa, supružnici su je angažirali da pomaže oko kuće. Video, koji je pregledan više od 7 miliona puta i izazvao je zgražanje mnogih korisnika.

Jedna korisnica napisala je: "Činjenica da im je bilo prijatno da ovako plešu je uznemirujuća", a druga je dodala: - Ja sam dadilja već 15 godina i nikad mi se ništa slično nije dogodilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.