PISAĆU TI PISMA DUGA: Zmija Tači se javio Ediju Rami iz haškog zatvora, poručio da mu čuva lažnu državu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 11:04

PISAĆU TI PISMA DUGA: Zmija Tači se javio Ediju Rami iz haškog zatvora, poručio da mu čuva lažnu državu

Hašim Tači čestitao Ediju Rami pobedu na izborima

Bivši predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači, koji se trenutno nalazi u zatvoru Haškog tribunala gde mu se sudi za zločine protiv čovečnosti, čestitao je premijeru Albanije Ediju Rami pobedu na nedavno održanim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izborima.

Rama je to objavio na svom Facebooku, navodeći da mu je Tači poručio da pored Albanije brine i o Kosovu i da se uvek borio za ujedinjenje s Albanijom.

- Tek kada je Kosovo oslobođeno, shvatili smo da je ujedinjenje bilo daleko i nemoguće. Takođe sam se borio za ovaj ideal s Kosovom unutar Albanije. Kada su mogućnosti bile ograničene, borio sam se za Kosovo kao državu - ponos svog života. Trudio sam se za Kosovo, ali i pogrešio - jednom entuzijazmom idealiste, a kasnije arogancijom vladara - napisao je Tači.

🇦🇱😥🇽🇰 Vëlla Edi, Dhomat e ngushta e muret e qelisë së Hagës nuk e përmbajnë dot shpërthimin e entuziazmit tim për...

Posted by Edi Rama on Tuesday, April 27, 2021

Dodao je da nije pogrešio jedino po pitanju Rame koji mu je uvek davao podršku.

- Želim vam da i dalje dajete sve od svoje duše za Albaniju. To je zato što čak i kada u dane kada sunčeva svetlost ne prodire kroz zatvorene zidove ćelije, sunce zagreje moje srce samo kada su Albanija i Kosovo dobro - zaključio je Tači.

Rama je u utorak proglasio pobedu na izborima u Albaniji, gde je prema preliminarnim rezultatima osvojio 74 od 140 mandata u parlamentu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"BRATE EDI..." Tači iz zatvora čestitao Rami pobedu na izborima

Izvor: Blic, 28.Apr.2021

Bivši predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači, koji se trenutno nalazi u zatvoru Haškog tribunala gde mu se sudi za zločine protiv čovečnosti, čestitao je premijeru Albanije Ediju Rami pobedu na nedavno održanim izborima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.