PINKOVA FEŠTA: Gogin prvi festival posle smrti muža!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2014, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINKOVA FEŠTA: Gogin prvi festival posle smrti muža!

Pinkova muzička zabava, koja će biti održana 28. i 29. aprila, okupiće 25 izvođača (jedan duet), među kojima su Adil, Neda Ukraden, Goca Tržan, Željko Samardžić...

Odbrojavanje počinje...

Prvi Pink mjuzik festival, koji će biti održan 28. i 29. aprila, od ukupno 800 prijavljenih kompozicija iznedrio je 25 koje će uživo izvesti vrhunski pevači. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare u zgradi televizije Pink saopštena su imena svih polufinalista, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji će nastupiti s bogatim koreografijama na sceni.

Među izvođačima ima mnogo poznatih imena, kao što su Viki Miljković, Goca Tržan, Željko Samardžić, Neda Ukraden, Romana i drugi, ali je prilika data i mladim, još neafirmisanim nadama, poput Marka Mandića, koji je poznat po tinejdž hitu „Ramdagadam“. Redosled takmičara biće izvučen u subotu u specijalnoj emisiji koju će voditi Nina Radulović Lečić i Vlada Stanojević.

Nina mora da igra i peva

LEKA U ŽENINOM ŠOUU!

Šou svetskih razmera.

Voditeljski par Nina Radulović Lečić i Vlada Stanojević iskoristio je priliku da predstavi i svoj novi projekat „Bravo šou“, koji će započeti sa emitovanjem dan pre festivala. Reč je o, kako kažu, jednoj od najglamuroznijih scenografija dosad i jednom od najskupljih muzičko-igranih projekata ikad prikazanih u Srbiji.

- Veoma velika ekipa saradnika uključena je u ovaj projekat. Među njima su poznati dramaturzi poput Nebojše Romčevića, reditelji poput Dragana Guzijana i glumci poput Seke Sablić, Branislava Lečića i drugih. Na glamuroznoj sceni ogromnih dimenzija nastupiće najveće regionalne zvezde, koje će izvesti spektakularne nastupe - rekao je Vlada Stanojević.

Nina, koja će voditi šou, u kojem će i njen suprug imati ulogu, dodala je:

- Vlada i ja ćemo, pored svog posla, morati i da glumimo, da igramo i da pevamo! Radujem se što ćemo pred kraj ove televizijske sezone gledaocima ponuditi lepo osveženje i razonodu.

(M. K. V.)

Svetski

GLAMUROZNA SCENOGRAFIJA

Scenografija za Pinkov festiva privodi se kraju. Oni koji su imali prilike da vide kako izgleda bina kažu da može da parira onima sa velikih svetskih muzičkih događaja.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.