PECAROŠI ULOVILI NEŠTO NEVEROVATNO: Da li je riba ili je čovek? Svi ostali u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 16:52

PECAROŠI ULOVILI NEŠTO NEVEROVATNO: Da li je riba ili je čovek? Svi ostali u šoku

"Ovčija glava" može da dostigne dužinu od 75 centimetara

Retka riba sa zubima nalik ljudskim uhvaćena je u vodama Sjedinjenih Država.

Fotografiju neobične ribe podelila je ove sedmice na Fejsbuku Dženets Pir, popularna destinacija za pecaroše u Negs hedu u Severnoj Karolini, prenosi BBC.

Riba čiji latinski naziv glasi Archosargus probatocephalus, a Amerikanci je zovu "sheepshead" (ovčija glava), posebna je po tome što ima vilicu punu zuba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakve imaju ovce.

Ribu je upecao redovni pecaroš Nejtan Martin. "Bila je to dobra borba, dobar ulov i dobar ručak", rekao je on lokalnim medijima.

. Hrani se rakovima i školjkama, a zube je razvila kako bi mogla da smrska njihove oklope.

Ovo nije prvi put da mediji prenose da je upecana riba sa ljudskim zubima. Pre nekoliko godina na Floridi, jedan pecaros upecao je "ovčiju glavu".
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zovu je i RIBA-DEMON: Ulovio retku ribu sa "ovčijom glavom" i zubima nalik na ljudske (FOTO)

Izvor: Blic, 07.Avg.2021, 11:41

Društvenim mrežama se odnedavno šire fotografije neobične ribe uhvaćene na molu Dženets Pir, popularnom mestu za pecaroše u Severnoj Karolini, koja je ovoga puta proslavila pecaroša Nejtana Martina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.