PARTNERU ZARILA NOŽ PRAVO U GRUDI! Detalji horora na Paliluli - policija zatekla ženu u OVOM stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 08:59

PARTNERU ZARILA NOŽ PRAVO U GRUDI! Detalji horora na Paliluli - policija zatekla ženu u OVOM stanju

Osumnjičena za pokušaj ubistva danas će u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izneti odbranu

Žena (44) uhapšena je,utorak u Beogradu, pod sumnjom da je nožem pokušala da ubije vanbračnog partnera (36), a u trenutku zločina bila je pod dejstvom alkohola.

Prema informacija, nakon hapšenja u krvi je imala oko 1.30 promila.

Njoj je po nalogu zamenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a danas će biti saslušana.

Kako je objavljeno, vanbračni partneri prvo su zajedno pili, pa su se posvađali. Žena se zatim, najverovatnije, dohvatila kuhinjskog noža i njime u grudi ubola partnera. Mirno je sačekala policiju koja ju je odmah podvrgnula alko testiranju.

Njih dvoje su živeli u kontejneru nedaleko od igrališta na Paliluli.

Žitelji ih dobro znaju po svakodnevnoj svađi.

Povređeni je nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.