Ovih dana se dovršava rekonstrukcija ulice 1300 kaplara (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 22.Jul.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovih dana se dovršava rekonstrukcija ulice 1300 kaplara (VIDEO)

Meštani prigradskog naselja Pasi poljana koje se nalazi na području gradske opštine Palilula, ovih dana dobiće potpuno rekonstruisanu centralnu saobraćajnicu, ulicu 1300 kaplara.
Celom dužinom ulice biće izgrađeni trotoari koji će obezbediti veću sigurnost za 240 učenika isturenog odeljenja osnovne škole Kralj Petar prvi.
Vrednost radova je 23 miliona dinara a sredstva su obezbeđena iz Programa održavanja komunalne infrastrukture Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << grada.
Najstari meštani Pasi poljane kažu da je ulica 1300 kaplara građena davnih sedamdesetih godina prošlog veka.
Naselje je u međuvremenu raslo, razvijalo se, povećao se broj žitelja i objekata. Znatno je povećana i frekvencija saobraća u ovoj ulici što ugrožava bezbednost dece koja pohađaju istureno odeljenje OŠ Kralj Petar I.
U opštini palilula kažu da je Pasi poljana jedno od najuređenijih prigradskih naselja. Nedavno je završen sportski kompleks pri OŠ Kralj Petar Prvi koji je realizovan iz IPA programa prekogranične saradnje opštine Palilula sa Bugarskim partnerom.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.