Osumnjičeni za ubistvo žene i sina se branio ćutanjem

Izvor: N1 televizija, 14.Jul.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za ubistvo žene i sina se branio ćutanjem

Marko N, osumnjičen da je ubio bivšu sušrugu i sina ispred Centra za socijalni rad u beogradskom naselju Rakovica, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio se ćutanjem, iskoristivši pravo da ne iznosi odbranu.

Tužilaštov je posle saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage za krivično delo teško ubistvo i predložilo da mu se odredi pritvor zbog postojanja sumnje da će ponoviti krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, prenosi Srna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Marko N. osumnjičen je da je pre dva dana pred brojnim prolaznicima ubio bivšu suprugu nožem, a svog četvorogodišnjeg sina zadavio. Sumnjoči se i da je nožem povredio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušali da zaustave nasilje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.