Ubici iz Rakovice određen pritvor

Izvor: RTS, 14.Jul.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubici iz Rakovice određen pritvor

Viši sudu u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Marku Nikoliću, koji je u sredu brutalno ubio bivšu suprugu i četvorogodišnjeg sina ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.
Nikolić se prethodno na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem, a nakon toga je tužilaštvo protiv njega pokrenulo istragu za krivično delo teško ubistvo i predložilo da mu se odredi pritvor. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Portparolka Višeg suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je u celosti usvojio predlog Višeg javnog tužioca i odredio mu pritvor do 30 dana.
"Pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela za koje se tereti, a koji su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka", napomenula je Stankovićeva.
Protiv tog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.
Za delo za koje se tereti zaprećana je najteža kazna – do 40 godina zatvora.
Nikolić je u sredu posle 15 časova naočigled brojnih prolaznika ubio ženu izbovši je nožem, dok je svoje četvorogodišnje dete zadavio i tom prilikom teško nožem povredio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušali da zaustave nasilje. 
Napadača su najpre savladala dvojica komunalnih policajaca, a zatim je uhapšen.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubici iz Rakovice pritvor, branio se ćutanjem

Izvor: Mondo, 14.Jul.2017

Marko N. koji je u sredu brutalno ubio ženu i dete ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je pravo da ne iznosi odbranu...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Viši sudu u Beogradu odredio mu je danas pritvor...

Nastavak na Mondo...

Osumnjičeni za ubistvo žene i sina se branio ćutanjem

Izvor: N1 televizija, 14.Jul.2017

Marko N, osumnjičen da je ubio bivšu sušrugu i sina ispred Centra za socijalni rad u beogradskom naselju Rakovica, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio se ćutanjem, iskoristivši pravo da ne iznosi odbranu...Tužilaštov je posle saslušanja donelo naredbu o sprovođenju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.