Opasna provokacija Albanaca: Marku Ðuriću onemogućen ulazak na KiM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasna provokacija Albanaca: Marku Ðuriću onemogućen ulazak na KiM!

Skandalozan potez Prištine

Direktoru Kancelarije za KiM Marku Ðuriću danas popodne nije dozvoljen ulazak na KiM, što je, kako ocenjuje Ðurić, skandalozan potez Prištine!

Pročitajte i:

Ðurić je nešto posle 15 časova vraćen sa administrativnog prelaza, iako je njegova poseta, kako ističu u Kancelariji za KiM, uredno najavljena. Za Ðurića je reč o skandaloznom potezu Prištine:

- Ovo je skandalozna odluka Prištine, protivna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svim sporazumima i elementarnim principima slobode kretanja - ocenio je Ðurić.

Direktor Kancelarije za KiM je rekao da će odmah po povratku u Beograd i nakon konsultacija sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, obavestiti javnost o razlozima za taj i sve druge pritiske i ucene, kojima je srpska strana bila izložena danas i prethodnih dana, zbog, kako je istakao, nespremnosti da prihvatimo odluke Prištine koje bi bile direktno protiv srpskih interesa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.