Oglasio se i Džordan: Kobi mi je bio kao mlađi brat, nedostajaće mi mnogo razgovori sa njim

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Džordan: Kobi mi je bio kao mlađi brat, nedostajaće mi mnogo razgovori sa njim

Šokiran sam povodom tragične vesti o smrti Kobija i Đijane. Reči ne mogu da opišu bol koji osećam. Voleo sam Kobija - rekao je Majkl Povodom smrti legendarnog Kobija Brajanta se oglasila još jedna legenda - Majkl Džordan.On je izdao saopštenje posle pada helikoptera.- Šokiran sam povodom tragične vesti o smrti Kobija i Đijane. Reči ne mogu da opišu bol koji osećam. Voleo sam Kobija. Bio mi je kao mlađi brat. Često smo pričali i ti razgovori će mi mnogo nedostajati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Bio je veliki borac, jedan od najvećih u ovoj igri i prava kreativna snaga. Brajant je takođe bio fantastičan otac koji je mnogo voleo svoju porodicu. Bio je veoma ponosan zbog ljubavi koju su njegove ćerke imale prema košarci. Supruga Ivet mi se pridružuje u upućivanju saučešća Kobijevoj ženi Vanesi, celoj organizaciji Lejkersa i fanovima širom sveta - navodi se u Džordanovom saopštenju.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Džordan: U šoku sam, bio mi je kao mlađi brat

Izvor: B92, 27.Jan.2020

Proslavljeni košarkaš Majkl Džordan se oglasio saopštenjem povodom tragične sudbine Kobija Brajanta...Brajant (41) i njegova ćerka Đijana (13) su bili među devetoro ljudi koji su poginuli u padu helikoptera u nedelju u Los Anđelesu...Džordan je porodici Brajant posvetio emotivnu poruku..."U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.