Oglasila se majka deteta koje Sandra Obradović umalo nije UBILA KOLIMA! Uletela je u krivinu na CRVENO I SKRENULA KA ČETVORO DECE! Svi su popadali

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 17:00

Oglasila se majka deteta koje Sandra Obradović umalo nije UBILA KOLIMA! "Uletela je u krivinu na CRVENO I SKRENULA KA ČETVORO DECE! Svi su popadali"

Jedan korisnik Fesjbuka prekjuče je na svom profilu postavio uznemirujući video i okrivio manekenku Sandru Obradović da je izazvala saobraćajnu nezgodu pod dejstvom narkotika.

U petak oko 16 sati dogodila se stravična saobraćajna nesreća koju je izazvala manekenka Sandra Obradović na Novom Beogradu, tačnije, na uglu Maršala Tolbuhina i bulevara Nikole Tesle.

Jedan od očevidaca i korisnika Fejsbuka je na svom profilu postavio uznemirujući video na kome se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidi automobil, tablice kao i manekenka Sandra Obradović uz tvrdnju da je izazvala saobraćajnu nesreću pod dejstvom narkotika.

Nakon njegove objave pokrenuta je lavina komentara na račun naše poznate manekenke posle kojih je usledilo i njeno priznanje da jeste kriva za saobraćajnu nezgodu, ali da pod dejstvom alkohola i narkotika nije bila.

- Upravo su me dočekali ovi skandalozni naslovi po portalima! Istina je da sam imala udes pre dva dana, niko nije povređen, niti sam bila pijana kako se navodi u medijima. Ko god da stoji iza ove antikampanje, polovičnih i neproverenih informacija i lažnih naslova njemu na dušu. Ne želim više da se pravdam i isterujem mak na konac, jer šta god pričala i uradila osećam kao da tumaram u mraku, jer moje izjave nemaju nikakvu težinu naspram onoga što mi se radi već izvesni period. Ocrnite me, recite najgora sam, pila ja kiselu vodu u kolima ili držala bocu pića, isto će biti - napisala je Sandra na svom Instagram profilu.

Posle ove nesreće, koja se na sreću nije tragično završila, za naš portal oglasila se i majka deteta koje je bilo učesnik u saobraćajnoj nesreći.

- Moje dete je bilo učesnik te saobraćajne nesreće. Četvoro dece je bilo na pešačkom prelazu kada je auto velikom brzinom uleteo u krivinu i bezmalo, grubo rečeno - pokosio svu decu. Da nije bilo betonskih stubića koji se vide na početku snimka, u koji je auto udario i preusmerio svoj pravac, deca bi bila mrtva - navodi majka V.V na početku priče za portal SrbijaDanas.com i dodaje:

- Sekunda ih je spasila! Deca su izbezumljena, prestrašena i očekuju da neko stane u njihovu zaštitu. Bitna stvar koju smo ih naučili je da nikako ne prelaze na crveno i da ipak, iako im je zeleno, pogledaju da li ide auto. To je ovde bilo od presudnog značaja, ali ih život nažalost, od malih nogu uči upravo suprotno - rekla je majka V.V.  za naš portal.

- Deci je bilo zeleno svetlo, a Sandri Obradović  - crveno svetlo na semaforu. Uletela je u krivinu velikom brzinom, skrenula je ka deci, deca su refleksno poskočila korak nazad, popadala, a njen auto je najpre sravnao sa zemljom stubiće, koji su bili tik uz dečije nožice i promenio svoj pravac ka parkiranim vozilima. Ne samo da se nije zabrinula kako su deca nego im je i pretila - navodi majka za naš portal.

- Možda je situacija kada se dese posledice ovakvih bahatih vožnji/vozača upravo prilika da se javnosti skrene pažnja da se dodatno čuvaju od ovakvih vozača kojih je sve više na beogradskom asfaltu, da će država da nas zaštiti, da će sa svima koji krše pravila da se žestoko obračunava, da mi kao ljudi pomognemo u osudi takvih postupaka u korist ljudskih života - navodi majka deteta.

Podsetimo, očevidac sa lista mesta je tvrdio kako je Sandra bila sve vreme pod dejstvom narkotika, ali više informacija o tome ne postoji i ostale detalje istrage utvrdiće nadležni organi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DA NIJE BILO STUBIĆA DECA BI BILA MRTVA, IZBEZUMLJENA SU" Žena čije je dete bilo učesnik saobraćajke se oglasila i tvrdi da je manekenka i PRETILA

Izvor: Blic, 06.Avg.2020

Nakon što se pojavila vest da je manekenka Sandra Obradović izazvala saobraćajnu nezgodu i umalo zgazila četiri deteta na pešakom prelazu na Novom Beogradu za "Blic" se oglasila majka jednog od mališana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.