Izvor: Blic, 30.Maj.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljka radovi na rekonstrukciji tramvajskih šina na Dorćolu

U Pariskoj i ulici Tadeuša Košćuška u Beogradu u ponedeljak, 1. juna počeće pripreme za radove na rekonstrukciji tramvajskih šina koji bi trebalo da traju oko pet meseci, saopšteno je danas iz Beokom servisa.



Pripremni radovi će početi u ponedeljak u ranim jutarnjim satima i obavljaće se na delu od raskrsnice sa Ulicom vojvode Bojovića do raskrsnice sa Ulicom cara Dušana.

Od 1. do 8. juna sabraćaj u Ulici Tadeuša Košćuška biće jednosmeran >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od Ulice cara Dušana kao Pariskoj, a vozila iz Pariske ulice preusmeravaće se u Ulicu Rige od Fere.

Kako se dodaje u saopštenju, od 9. do 23. juna biće zauzeta jedna saobraćajna traka u Pariskoj ulici.

U okviru rekonstrukcije tramvajskih šina biće rekonstruisani i trotoari, radovi na odvodnjavanju tramvajske pruge, saobraćajnoj signalizaciji, opremi i osvetljenju.

Vrednost radovi na rekonstrukciji je oko 230 miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od ponedeljka radovi u Pariskoj i Tadeuša Košćuška

Izvor: Kurir, 30.Maj.2009

BEOGRAD, 30. maja (Tanjug) - Od ponedeljka, 1. juna, počeće radovi na rekonstrukciji tramvajskih šina u Parkiskoj i Ulici Tadeuša Košćuška, zbog čega će za saobraćaj u obe ulice biti zatvorena po jedna traka, najavljeno je iz Uprave grada. Radovi će biti obavljani od raskrnice sa Ulicom vojvode...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.