Obradović: Informacije o rekonstrukciji su spekulacije, ali taj posao treba što pre završiti

Izvor: Blic, 04.Jul.2013, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Informacije o rekonstrukciji su spekulacije, ali taj posao treba što pre završiti

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Žarko Obradović rekao je danas da su sve informacije vezane za rekonstrukciju vlade su spekulacije, međutim, kako kaže, taj posao treba što pre završiti.

- Spekulacije proizvode atmosferu koja nije dobra za rad vlade - rekao je Obradović smatrajući da je dobro što će lideri stranaka kolacije u subotu razgovarati i doneti odluku.

- Što pre, to bolje - rekao je Obradović ocenivši da se stvara atmosfera očekivanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << licitiranja, smanjenog rada u ministarstvima, što je generalno loše.

Očekujem da će to biti završeno u subotu - rekao je Obradović novinarima nakon svečanosti uručenja ugovora o stipendiranju studenata doktorskih studija u Rektoratu Univerziteta u Beogradu.

Pročitajte još Pregovori o rekonstrukciji vlade: Mrkonjić, Kalanović, Knežević i Bačević na listi za smenu Vučić: Rekonstrukciju Vlade završićemo do 27. jula, ničije ucene neću da trpim SPS za jasne kriterijume za ocenu rada ministara Dinkić: Nije vlada rijaliti šou pa da se preko novina odlučuje ko će ostati

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Informacije o rekonstrukciji spekulacije

Izvor: Akter, 04.Jul.2013

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Žarko Obradović rekao je danas da su sve informacije vezane za rekonstrukciju vlade su spekulacije, međutim, kako kaže, taj posao treba što pre završiti

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.