Obezbeđenje glumca:Travolta je izuzetno skroman i prijatan

Izvor: Blic, 17.Dec.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezbeđenje glumca:Travolta je izuzetno skroman i prijatan

Holivudski glumac Džon Travolta napustio je Sarajevo, gde se pripremao za snimanje filma “Killing Season”. Zvezda je na Sarajlije ostavila utisak skromnog i pristupačnog čoveka.

- Naši sugrađani opisali su Travoltu kao veoma prijatnu i susretljivu osobu. Pristao je da se fotografiše sa svima koji su ga za to zamolili - izjavila je za "Blic” Daniela Gogić iz agencije za zaštitu ljudi i imovine "Securitas BiH”, koja je bila zadužena za obezbeđenje slavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glumca.

Dva momka iz obezbeđenja su bila u Travoltinom društvu u svakom trenutku njegovog boravka u Bosni i Hercegovini, a njima se povremeno pridruživao veći broj telohranitelja, u zavisnosti od konkretne situacije. Iako zaposleni u agenciji nisu želeli da nam otkriju kuda se njihov klijent kretao, uverili su nas da je on sve vreme bio pod najvećim stepenom zaštite.

- Travolta nije ostao sam ni u jednom trenutku. Od izlaska iz njegovog aviona u Zagrebu do ulaska u njegov avion u Sarajevu pratili su ga naši momci - istakla je Daniela i napomenula da se glumac ponašao poput bilo kog drugog anonimnog klijenta i nije imao nikakve posebne zahteve.

Džon Travolta je u sredu u 13 časova privatnim avionom marke "Challenger 600” sleteo na zagrebački aerodrom, odakle je automobilom doputovao u Sarajevo. Da se ne razlikuje mnogo od "običnih smrtnika” dokazao je večerajući u hotelu "Blanca Resort & Spa” na Vlašiću, gde je naručio piletinu i restovani krompir, a obrok je završio običnom vodom. Iako je bio umoran od puta, iskoristio je priliku da pozdravi goste restorana i napravi fotografiju sa menadžerkom.

Kao uspomenu na Sarajevo, Travolta je na poklon dobio flašu rakije koju je poneo sa sobom u SAD. Nakon posete restoranu, uputio se u hotel "Evropa”, gde je prespavao. Osoblje hotela potvrdilo je da je legendarni glumac bio njihov gost.

"Bio je ovde”, potvrdio je jedan od radnika sa recepcije, ali nije želeo da otkrije više detalja.

Travolta je Bosnu i Hercegovinu napustio u četvrtak u kasnim večernjim satima.

Povezane vesti: Džon Travolta napustio Sarajevo i kući poneo rakiju Džon Travolta doputovao u Sarajevo, sprema se za ulogu srpskog vojnika

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.