OVO JE SAFET KOJI JE STRADAO U ULCINJU – Tutin zavijen u crno, svi pate za privrednikom koga su potopili JEZIVI TALASI (FOTO)

Izvor: SandzakPress.net, 03.Avg.2023, 12:55

OVO JE SAFET KOJI JE STRADAO U ULCINJU – Tutin zavijen u crno, svi pate za privrednikom koga su potopili JEZIVI TALASI (FOTO)

Safet Omerović, koji je stradao juče na plaži u Ulcinju, bio je vlasnik radnje plastike u centru Tutina. Njegova iznenadna smrt ostavila je veliku prazninu u zajednici u kojoj je živeo, a brojni prijatelji i porodica se opraštaju od njega. Ova nesreća je duboko potresla njegovu porodicu, prijatelje i poznanike, koji će uvek pamtiti Safeta kao dobrog čoveka i uspešnog preduzetnika. Podsetimo, privrednik iz Srbije, iz Tutina, utopio se u sredu oko 13 sati na delu plaže koja je u vlasništvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Novopazarca koji je brzo reagovao i izvukao iz vode nesrećnog čoveka. Na plaži se u tom trenutku zatekao i novopazarski lekar Faruk Pašović i jedna medicinska sestra iz BiH koji su odmah započeli reanimaciju Tutinca. Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na Veliku plažu, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Omerovićeva supruga koja je bila s njim u moru i je takođe povređena. Sa jedne strane, mediji prenose da se Safet utopio zbog jakih talasa i morske struje. Dok postoje i informacije da je nesrećni čovek doživeo srčani udar. Prema nezvaničnim informacijama od lekara sa lica mesta, Safet je iznenada doživeo srčani udar dok se kupao u moru. Nažalost, njegovoj supruzi je bilo jako teško nakon što je videla mrtvog muža na plaži, i odmah su morali hitno reagovati i prebaciti je u bolnicu jer joj je pozlilo. (Sandžak live, Sandžak Danas)   The post OVO JE SAFET KOJI JE STRADAO U ULCINJU – Tutin zavijen u crno, svi pate za privrednikom koga su potopili JEZIVI TALASI (FOTO) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.